Rahasia Kasih

iflix
Rahasia Kasih

Rahasia Kasih

  • TV-G
  • 2018
  • 1 Season
StarringIsa KhanNadia BrianWilma MuhammadCatriona RossMathni RazakRuzana IbrahimSyida MelvinAbby NourHafiz NolanDirectorJamal Khan
Rahasia Kasih mengisahkan latar belakang keluarga Nazmi (Isa Khan) iaitu anak tiri kepada Datuk Ariffin (Hasnul Rahmat) yang telah berkahwin dua secara diam-diam. Semua rahsianya terbongkar apabila Datuk Ariffin meninggal dunia, lantas menjadi tamparan hebat buat isteri pertamanya, Datin Syuhada (Wilma Muhammad) setelah nama Nailis (Catriona Ross) selaku isteri kedua dan anaknya Nazmi tersenarai dalam wasiat Datuk Ariffin untuk dilantik menjadi Ketua Pegawai Eksekutif syarikatnya, manakala Nailis pula menjadi penasihat....
Season 1

11 Episodes
Rahasia Kasih Episode 1now playing
1. Rahasia Kasih Episode 1
 
Nazmi dan Alina selalu pula bertembung di NZ. Jolokan panggilan Mr Blocker dan Caramel Macchiato selalu melatari perbualan. Yang sweetnya, pertemuan mereka mesti ada gaduh-gaduh manja. Gaduh tapi sweet? Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 2
2. Rahasia Kasih Episode 2
 
Alina terkejut bila Nazmi beritahu yang dia kena balik segera sebab daddynya meninggal dunia. Malangnya, tiket kapal terbang habis. Alina faham perasaan Nazmi. Dia juga kematian ayah. Rasa sunyi tu dibawa sampai sekarang. Setangkas kilat Alina bertindak, kena pula bossnya ada ‘contact’ bahagian marketer ticketing airline. Akhirnya Nazmi dapat tiket balik walaupun daddynya dahpun dikebumikan. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 3
3. Rahasia Kasih Episode 3
 
Kejadian yang menimpa Syaiful mula buka hati datin untuk ‘move-on’. Dia beranikan diri berdepan dengan Nailis untuk cari tahu apa kelemahannya sampai dato’ sanggup madukan dia. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 4
4. Rahasia Kasih Episode 4
 
Kawan Alina minta bantuannya sediakan soalan-soalan yang nak dihantar ke editor. Kawannya email semua data-data keluarga dato’ Arifin. Kawannya itu dijadual akan interview Nazmi sebagai CEO Arifin Holding tak lama lagi. Disebabkan anak kawannya sakit, dia minta bantuan Alina sebab soalan-soalan yang hendak ditanya perlu ditapis editor dulu. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 5
5. Rahasia Kasih Episode 5
 
Kini, Nazmi akan buat tak kenal setiap kali bertemu Alina. Alina pernah ke rumah Nazmi untuk mohon maaf. Ketika inilah dia berkenalan dengan Nailis dan dia terpegun dengan persona yang dimiliki Nailis. Dalam hatinya berkata, sebab tu lah Dato’ Arifin jatuh cinta. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 6
6. Rahasia Kasih Episode 6
 
Nazmi kini kembali pada sifat semulajadinya. Hidupnya sekadar kerja saja. Tanpa Nazmi sedar, Adeeba sentiasa ikuti perkembangannya. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 7
7. Rahasia Kasih Episode 7
 
Nazmi terus selusuri satu persatu update terkini Alina dalam D-blognya. Memang sah itu D-blog Alina bila untuk pertama kalinya Nazmi jumpa gambar Alina dalam blog itu. Dari situ jugalah Nazmi dapat tahu Alina terbang ke NZ. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 8
8. Rahasia Kasih Episode 8
 
Suatu hari, Alina keluar dengan Nazmi. Ketika sedang tunggu Nazmi pergi toilet, Alina terlanggar dengan Melinda. Mereka berpandangan seolah mengenali. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 9
9. Rahasia Kasih Episode 9
 
Melinda masih tak suka dengan hubungan Zamani dan Suhaila. Takut dengan bayang-bayang sendirilah perempuan tu. Dia hasut datin supaya agresif lagi cari jalan pisahkan Zamani dan Suhaila. Malangnya, Shahrul terdengar. Bertambah sakit lagilah hati dia tengok perangai tak serupa orang Melinda tu. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 10
10. Rahasia Kasih Episode 10
 
Shahrul dan Adeeba pergi honeymoon. Tapi datin cakap kat Melinda, Shahrul outstation. Melinda geram lalu jumpa Nazmi di pejabat. Dia sound Nazmi sebab sengaja hantar Shahrul outstation. Kononnya nak pisahkan mereka. Nazmi tak tahu nak simpati ke nak ketawa. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....
Rahasia Kasih Episode 11
11. Rahasia Kasih Episode 11
 
Kini Alina bertambah happy sejak secara rasmi jadi kekasih Nazmi. Tapi ada kalanya dia rasa rendah diri bila keluar dengan Nazmi. Saksikan Rahasia Kasih sekarang....